top of page
_RML8347.jpg

Toon 

Walravens 

VERHALEN

Mijn naam is Toon Walravens 

medebestuurder van de stichting Herstel en Terugkeer. De onderwerpen leren, vrijheid, creaties,mensenrechten, persoonlijke groei, creaties, stimuleren en enthousiasmeren vind ik interessant.

Net zoals ik bewegingen maken belangrijk vind! Beweging in relaties, het veranderen van plaats, beweging in gedrag en/of houding, uit eigen beweging iets doen.  

Ja iets doen zonder dat een ander je dat moet zeggen.

Wow....in beweging komen. 

“Het hoeft niet perfect te zijn, maar het mag wel kloppen!”

Ik ben altijd belangstellend hoe iemand zijn eigen verhaal een juiste plek kan geven in zijn leven. Werkelijke waarde toekennen aan essentiële gebeurtenissen. Je hoeft niet altijd de juiste antwoorden te geven of meteen op alles te kunnen reflecteren. Het gaat over hoe iemand het mooiste potentieel uit zichzelf naar boven weet te halen. Juist in die diepere betekenis wil ik graag met anderen een veilige doortocht vinden.

Dit alles vraagt om zorgvuldig luisteren (horen wat de ander zegt), praten over waar mensen voor staan.

 

Ik wil tot de groep purpose people behoren: dromen, ideeën, wensen, omzetten naar realiteit. Met allen liefdevol doordenken, erover blijven praten, er naar handelen en blijven doordromen. 

Ik geloof dat het anders kan "nee" dat het anders moet, in de hoop dat "anders denken" ook werkelijkheid wordt. 

Werken vanuit liefde "door" mensen en "voor" mensen en met mensen. Dat is voor mij de oprechte essentie!

Voor nu wil ik blijven leven en werken om de vrijheid te gedenken en doen wat goed is, sociaal dienend zijn voor slachtoffers, daders, achterblijvers en de samenleving.

 

Mensen zijn meer dan een gezicht in de menigte!

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page