top of page
HT_Ravelino.jpg

Rivelino

Rigters 

VERHALEN

Hoi, mijn naam is Rivelino Rigters, een authentieke verbinder die impact maakt binnen zijn community door het delen van rauwe maar vooral echte verhalen.

Ik ben in het dagelijkse leven Rapper, Schrijver en After-Prison Coordinator bij St. Criminal Minded. Echtgenoot van Xaviera en vader van Zion en Jairo.

Ik ben mede-oprichter van Stichting Criminal Minded, Directeur van CM Publishing, Creative Facilitator bij Young In Prison, schrijver van 3 boeken "Lifestyle", "De keuzes die je maakt" en "Bloedband", Spreker en Coach in Nederland, Zuid-Amerika en Afrika. Bezig met het afronden van mijn volgende album waarop ik oa samenwerk met Candy Dulfer, Shirma Rouse, Pearl Jozefzoon en andere artiesten. 

Momenteel bezig met begeleiding van een groep jongeren in Uithoorn op aanvraag vd gemeente samen met mijn team. Daarnaast begeleid ik een aantal ex-gedetineerden bij hun terugkeer uit detentie.

Ik ben beschikbaar voor lezingen en spreekbeurten op het gebied van straatcultuur, drillrap en talentontwikkeling gekoppeld aan gedragsverandering. Vanuit mijn boeken kan ik vanuit diverse invalshoeken lezingen geven die interessant zijn voor gedetineerden maar ook professionals die werken met deze doelgroep en meer willen leren over hun leefwereld en hoe daar beter mee om te gaan.

 

Verder kan ik worden ingezet als expert en/of adviseur bij complexe vraagstukken die zich richten op het bereiken danwel contact maken met de doelgroep criminele- risico jongeren die zich afsluiten van contact met hulpverlenende instanties. Verder ben ik beschikbaar als Rapper/Singer-Songwriter om een event of presentatie creatieve diepgang te geven met een op maat gemaakte soundtrack, solo of met band. Ik kom graag in contact met likeminded mensen die kennis willen uitwisselen om zo ons gezamenlijk netwerk uit te breiden. 

“Mijn doel is om
de komende 4 jaar 100.000 jongeren in- en uit detentie te inspireren’’

Mijn doel is om de komende 4 jaar 100.000 jongeren in- en uit detentie te inspireren om in hun eigen kracht te staan met als focus "Wat doe je met wat je is gegeven?" Ik wil de zichtbaarheid van deze doelgroep vergroten om zo de samenleving te activeren om samen het gesprek aan te gaan hoe het beter kan.

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page