top of page
180823-HVO-Portret Piet_RT-.jpg

Piet
Broenland

VERHALEN

Mijn naam is Piet Broenland. Ik ben een ervaringsdeskundig gecertificeerd zorgprofessional/hulpverlener met als specialisatie verslaving, detenties & herstel.

Na een jarenlang heftig gevecht met mijn verslaving, ben ik in 2008 gestopt met het gebruik van geest verdovende en geestverruimende middelen. Ik ben in contact gekomen met een zelfhulpprogramma en ben mede hierdoor clean geworden en gebleven. Ik heb door het volgen en het toepassen van dit zelfhulpprogramma een nieuwe manier van leven gevonden. Daarnaast heb ik mij professioneel ontwikkeld door studies, trainingen en cursussen die mijn leven en mijn carrière meer inhoud hebben gegeven. Inmiddels werk ik meer dan 10 jaar met heel veel plezier en toewijding in de zorg.


Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, waaronder verstandelijk beperkte, autistische en auditief (doof/slechthorend) cliënten, psychiatrisch kwetsbare verslaafden en met verslaafden in herstel. Ik heb begin januari 2017 besloten om mijn ervaring en kennis te bundelen om met Ikigai Counseling mensen te helpen die hun bodem in drugsgebruik en/of verslavingsgedrag hebben bereikt. En om het stigma wat op verslaving rust te doorbreken.

“Labels are for jars not for people.’’

Door mijn brede kennis van de zorg en specifiek over de ziekte verslaving ben ik in staat om hulp te bieden aan al diegene die, net als ik jaren geleden, vastlopen in zichzelf. Zij die het gevoel hebben te willen veranderen, maar ook het gevoel hebben niet te kunnen veranderen. Ik heb deze ervaring ook gehad en ik ben hier dankzij hulp van anderen uit gekomen. Door eerlijk en grondig naar mijzelf kijken ben ik veranderd in de persoon die ik vandaag de dag ben. Ik ben enthousiast, empathisch, gedreven en betrokken.


Ik ben van mening dat ik door mijn brede kennis en ervaring diegene die op zoek zijn naar een nieuwe manier van leven kan ondersteunen op hun weg naar herstel. Ik leef nu in vrijheid en geniet van elke dag. Niet meer vastgeketend aan de kettingen van verslaving, maar vrij van lichaam en geest! Wat ik kan, kan jij ook. Herstel begint bij jezelf, maar je hoeft het niet meer alleen te doen! Ikigai Counseling kan je helpen!

Links:

+31683830591

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page