top of page
Mohamed_Teeri.JPG

Mohamed
Teeri 

VERHALEN

Hey, mijn naam is Mohamed Teeri en ik ben een bruggenbouwer en verbinder, neem genoegen met minder als we maar met zijn allen winnen!

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Teeri Care Services als preventiespecialist criminaliteit/motiverende spreker en sociaal werker.

 

Er zijn veel extreme en schrijnende gevallen van jongeren die dreigen af te glijden in de criminaliteit of jongeren die niet weerbaar genoeg zijn voor de veranderde en verharde maatschappij en daarom heb ik Teeri Care Services opgericht. We zien dat instanties grip dreigen te verliezen op deze kwetsbare doelgroep en dat jongeren steeds op jongere leeftijd dealen met complexere problemen. We zien een stijging in jeugdcriminaliteit en mentale problemen onder jongeren. 

 

Ik bied hulp aan jongvolwassenen met een achterstand op de arbeidsmarkt, die door detentie, foute keuzes of andere externe factoren buiten de boot vallen in ‘het systeem’. 

 

Dit doe ik door middel van intensieve ambulante begeleiding, bokstrainingen, mindset-trainingen en motivational workshops op o.a. scholen, jeugdgevangenissen. 

“Mijn uiteindelijke doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren om bewuster om te gaan met keuzes, te empoweren en te helpen aan kansen.’’

Ik leg mijn focus vooral op de positieve aspecten van de jongeren, waardoor ik kan werken aan talenten en skills, zodat ze hun potentie maximaal benutten. Hierdoor komen ze ook positiever en sterker in het leven te staan.

 

Hiernaast adviseer en ondersteun ik professionals/organisaties/gemeentes met complexe vraagstukken met het herkennen van valkuilen, mindset en patronen van ex-gedetineerden/hunzelf en sta ik voor de klas in vooral in de ‘achterstands’-wijken van Amsterdam als trainer. 

 

Door de verbinding op te zoeken met organisaties en gemeentes ben ik in staat om licht te doen schijnen op mensen die anders niet gezien zouden worden, maar daarnaast draag ik ook bij aan het stukje weerbaarheid en stukje perspectief dat vaak gemist wordt. Ik zoek altijd de samenwerking en hoop zoveel mogelijk mensen te helpen aan een betaalde baan of hun droom. 

We in this together.

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page