top of page
Foto voor Herstel en Terugkeer.jpg

Mieke Boogert & Ariën Kingma

VERHALEN

Wanneer jij verder kijkt dan alles wat je gedaan hebt, of liever had willen doen, maar écht kijkt naar wie jij bent. Wanneer jij kijkt onder alle lagen van successen die je hebt behaald en de misstappen die jij hebt begaan. Dan zie jij hoe mooi en bijzonder jij bent. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor anderen om jou heen.  

ls je dat ontdekt, gaat er een wereld voor je open en zie je veel meer mogelijkheden. Allemaal mooie dingen die je kunt doen en bereiken. Zie het als een positieve richtingwijzer die jou telkens dichter bij jouw mooiste ik brengt.

Maar hoe doe je dat?  
Met de coaching spellen die wij bij TweeKracht hebben ontwikkeld kun jij – alleen, of samen met anderen – op een hele speelse manier ontdekken wat jou bijzonder maakt en waar jij energie van krijgt. Dit maakt je sterker, veerkrachtiger en versterkt jouw gevoel van vrijheid. Jij wordt hierdoor sterker om de dingen op de manier te doen die bij jou past en tegelijkertijd je sterker te verbinden met jezelf en de mensen om je heen. Daarnaast krijg je concrete handvatten hoe jij dit in de praktijk brengt.  

“We geven je concrete handvatten voor elke dag. Zodat jij kunt groeien vanuit alles wat mooi is in jou!’’

Wij zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!  
Of jij directeur bent van een grote organisatie of nog op school zit, of jij alleen bent of met een groep collega’s, of jij gedetineerd bent of zonder werk of huis zit, dat maakt niet uit. Mensen zijn veel mooier dan ze denken en tot heel veel moois in staat. Geen mens is mooier dan de ander en dat mag jij ervaren en elke dag opnieuw beleven.  

Dit zie je ook aan de mensen en de organisaties waarmee wij werken. Daar zitten bekende organisaties bij als Philips, de Nederlandse Spoorwegen, maar ook scholen zoals Fontys Hogeschool en Curio. Maatschappelijke organisaties zoals WIJeindhoven en zorgverleners zoals GGZe en Vitalis Woongroep. We werken vooral voor mensen, mensen zoals jij.x

.

Wij werken samen met jou aan jouw groei.  
We vinden samen positieve houvast in jouzelf. Je leert hoe je van jezelf kunt houden en samen te werken met anderen. We geven je concrete handvatten voor elke dag. Zodat jij kunt groeien vanuit alles wat mooi is in jou!  

Dat gunnen we jou, en dat gunnen we iedereen.  Dat is wat wij samen met zo’n 85 coaches doen bij TweeKracht. Lijkt je dit wat, voor jezelf of voor anderen? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. 

Een fijne dag!  
Mieke en Ariën 

Links:

06-21527855

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page