top of page
frank-9[2595]_edited.jpg

Frank de Bruyn

VERHALEN

Hallo, mijn naam is Frank-LetmebeFrank-de Bruyn en ik ben naast auteur en acteur een ervaringsdeskundige of beter gezegd; een hoopverlener. Door alles in mijn leven kwijt te raken voel ik me nu jaren later zo rijk als een koning aan ervaringen en inzicht. Want ik haal alles uit het leven wat er naar mijn opinie in zit.

Binnen de zorg en welzijn heb ik als ervaringsdeskundige al wat stappen gezet. Een korte periode als projectmedewerker huiselijk geweld en een nog kortere periode als jeugdzorgwerker D.

Deze twee verschillende periodes gaven voor mij de doorslag om me verder te willen en blijven te ontwikkelen in de sociale en maatschappelijke zorg. Tevens ben ik als ZZP’er in de zorgbeveiliging iemand die enorm veel observeert en constateert dat er nog veel behoefte is aan verbetering. Dat is waar ik graag een aandeel in wil zijn en een bijdrage aan wil leveren.

“laat mij mezelf zijn en laat mij oprecht zijn, maar laat me vooral Frank zijn’’

Voor wat betreft sociale thema’s doorliep ik er een flink aantal die ik uiteindelijk zelf doorstond en overwon. Een van die thema’s is detentie. Hierover schreef ik het boek Achter de tralies schijnt de zon. Over een ander thema, die van prostitutie, verscheen van mijn hand het boek Niets is wat het lijkt. Veel van de andere doorlopen thema’s en ervaringen worden door mij omschreven in gedichten. Poetry en spoken word (woordkunst) zijn de creatieve vormen waarin en waarmee ik mezelf uit.

Wanneer ik tegenover een jongere en/of volwassene sta die met een bepaalde problematiek struggled. Herkent en erkent die persoon al snel zijn gelijke in mij zodra ik verteld heb waar ik vandaan kom. Mijn intentie is dan ook om mezelf te blijven ontplooien en om door te blijven groeien in progressie en verbetering. De beste versie van mezelf wil ik worden en ik wil eenieder die hetzelfde doel voor ogen heeft hierbij helpen. #PenVoorJeLeven is een concept waarmee ik dat doel probeer te verwezenlijken en/of te manifesteren. Hierover zal men in de nabije toekomst nog veel gaan lezen en horen

Dus LetmebeFrank, laat mij mezelf zijn en laat mij oprecht zijn, maar laat me vooral Frank zijn met als intentie een ieder te ondersteunen die nog aan het begin staat van de wederopbouw van zijn of haar ingestorte leventje. Met de juiste hoopverlening geloof ik heilig dat alles weer goed zal komen….Let me be Frank

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page