top of page
Edwin_kleiss.jpg

Edwin

Kleiss 

VERHALEN

Dag luisteraar! Mijn naam is Edwin Kleiss, geboren in 1982 te Zaandam. Daar, tussen de geuren van levensmiddelenfebrieken ontdekte ik al snel de magie van radio.   Goede radio roept beelden op.

Dat wilde ik ook dus trok in 2002 de stoute schoenen aan richting de lokale omroep. Na vele jaren radio ervaring bij RTV Zaanstreek en Amsterdam FM ben ik podcasts gaan maken. 

In de Reuringradio podcast is mijn creatief werk te horen.

(reuringradio.podbean.com)Frans Douw leerde ik begin 2016 kennen als een man met bijzondere levensloop en een enorm netwerk. Na een pilot op de radio zijn we in 2019 Prisonshow podcast begonnen.

“Wat beweegt iemand die anders is dan ikzelf of die uit een heel andere wereld komt?Dat is wat ik altijd weer lijk op te zoeken. Het heeft me al veel moois gebracht.’’

Belangrijk voor mij is het houden van een ‘open vizier’.

Wat beweegt iemand die anders is dan ikzelf of die uit een heel andere wereld komt? Dat is wat ik altijd weer lijk op te zoeken. Het heeft me al veel moois gebracht. Vooral in Prisonshow podcast kan ik deze nieuwsgierigheid kwijt.

In vrijwel iedereen zit een verhaal. Soms aan de oppervlakte en soms dieper.Die verhalen verzamel ik en geef ik de radiomagie mee. Podcast is het medium van de echte aandacht.

Heb jij een verhaal en wil je hier iets mee?
Neem contact met mij op.

edwinkleiss@gmail.com / 0621430180 

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page