top of page

Annelyn
Smit

VERHALEN

Hoi! Mijn naam is Annelyn en ik ben de oprichter van NOT MY CRIME. Een platform voor iedereen die te maken heeft met een relatie die in aanraking is gekomen met justitie en/of (binnenkort) in detentie verblijft.

Ik was net vijftien geworden toen ik thuis kwam van een schoolreisje en ons hele huis overhoop was gehaald. Ik kon mij toen niet voorstellen welke desastreuze gevolgen die dag zou hebben. Inmiddels zijn we twaalf jaar verder en is de aanhouding van mijn vader al die jaren een rode draad in mijn leven geweest. Ik ben een hoop verloren, maar ik heb ook een hoop overwonnen. Het heeft mij gevormd, maar niet verslagen.

Het is mijn doel om mensen die te maken hebben met een relatie in detentie, ondersteuning te bieden en te helpen om bij hun kracht te komen. Het is tenslotte niet hun misdaad, maar (vaak) wel hun probleem. Ik wil laten zien dat je ondanks de situatie, alsnog een heel mooi leven kan leiden.

“Ik ben een hoop verloren, maar ik heb ook een hoop overwonnen.’’

Wij mensen zijn veel veerkrachtiger dan we denken. Op mijn platform is een hoop informatie te vinden en ik bied verschillende diensten aan. Alles met als doel om te informeren, motiveren, inspireren en ervoor te zorgen dat deze mensen met de situatie leren dealen en hun eigen doelen niet uit het oog verliezen. Dat ik er daarnaast ook voor kan zorgen dat dit onderwerp meer bespreekbaar wordt gemaakt, is heel mooi meegenomen. 

Voor meer informatie over mij platform en mijn diensten neem een kijkje op mijn website. Je kan mij voor dagelijkse updates ook volgen op Instagram. 

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page