top of page
foto herstel en terugkeer.jpg

Alexandro Reyes Rodrigues

VERHALEN

Mijn naam is Alexandro Reyes Rodriguez en ik Geloof dat je vanuit elke achtergrond, met elke bagage tot enorme succes en verandering kan komen.

De reden dat ik dit geloof is omdat ik zelf na acht keer gevangenisstraf, verslavingen, geen diploma, 100% afgekeurd (Wajong uitkering) en met een schuld van meer €30.000,00 mezelf uit de problemen heb gewerkt door middel van een ochtendwijk en doordat ik mezelf tijdens het lopen van mijn kranten me heb blootgesteld aan nieuwe informatie over leiderschap. Elke verandering en succes staat door effectief leiderschap. Na 5 jaar kranten lopen had ik al mijn verslavingen overwonnen, ben ik niet meer teruggekeerd naar de gevangenis, behaalde ik mijn diploma, bouwde ik mijn eigen bedrijf op en loste ik al mijn schulden af. Door de lessen van mijn mentor Dr. Myles Munroe werd ik bewust gemaakt van mijn leiderschapspotentieel en nam ik de verantwoordelijkheid om mijn eigen leven vorm te geven door het toe te passen van fundamentele principes.

“Elke verandering en succes staat door effectief leiderschap.’’

Al deze lessen en principes komen tot uiting in mijn diensten. Als leiderschapscoach, storyteller en in mijn workshops wordt je bewust gemaakt van uw eigen leiderschapspotentieel en wordt je op een kruispunt geplaatst waarin je verantwoordelijk wordt gemaakt om te kiezen voor een beter alternatief. Ongeacht je positie, Succes en verandering ligt in de palm van je hand!

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?

bottom of page