Yvonne_Wals-2.jpg

Yvonne
Wals 

VERHALEN

Mijn naam is Yvonne Wals (1967) en ben moeder van 4 kinderen. Ik sta positief in het leven en haal veel kracht uit mijn eigen levenservaringen. 

In mijn keuzes volg ik het pad van mijn hart. Ik heb een innerlijke kracht in mij zitten die me steeds laat zien hoe ik op een natuurlijke manier kan groeien en tot een volgende stap kan komen.   

Zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk heb ik door het volgen van mijn hart al vele levenslessen ervaren. Ik kies niet altijd de makkelijkste weg maar als ik terugkijk dan ben ik trots op wie ik nu ben.  

“ik zeg wel eens dat de beste opleiding de Universiteit van het leven is’’

In mijn persoonlijke relaties ben ik door grote transformaties gegaan. Ik heb vier kinderen gekregen uit twee relaties en ik heb er zelf voor gekozen om alleen met de kinderen verder te gaan.  

In mijn werk heb ik verschillende banen gehad, maar voel mij nu helemaal in mijn kracht staan als ondernemer. Samen met Nora Wolterink hebben wij vanuit onze eigen levenservaringen ons bedrijf Kr8samen opgebouwd.

 

Beiden zijn wij ervaringsdeskundigen in het managen van ons gezin in combinatie met ons eigen bedrijf en andere zorgtaken. Wij weten allebei uit ervaring hoe het is om een relatie te hebben met een man met een detentie verleden.

 

Vanuit onze ervaringsdeskundigheid bieden wij Kr8wandelingen aan voor de achterblijvers van gedetineerden. Tijdens deze wandeling ervaar je hoe jijzelf je eigen innerlijke pad kan blijven bewandelen naast de vele veranderingen die jij op je levensweg tegenkomt zodat je er uiteindelijk samen sterker uitkomt. 

Links:

Wil jij jouw verhaal vertellen,

of heb je een vraag?